Friday, 4 June 2010

Italian job, pars n

Time to switch back to Finnish.
Huh.
Olipahan reissu :)
Vielä olisi muutamat kuvat kamerassa - ja sitten uusiin seikkailuhin.Kissa.Portaat Gianicololla.:)
Tämä taisi olla Via Appialta...

Viimeinen ekskursio tehtiin Praenesteen:Samalla reissulla tsekattiin myös Sacro Specon luostari:Ja takas Roomaan:


Kantapaikka :)
Aldo ja munkit.


Jonkun Smart oli viikonlopun aikana saanut rapsakan pinnan...

Kiivaasta etsinnästä huolimatta en löytänyt ostoslistalla ollutta täydellistä nahkalaukkua. Se oikea ei vaan tullut vastaan. Muutamat kengät sentään lähti mukaan (kiitos, äiti ;).

Hampshesterissa lämpötila lähentelee taas 30 astetta ja ilmankosteus sataa = nihkeä meininki.

6 comments:

Soile said...

Todella hienoja kuvia, Italian himo on todellakin kasvanut sun kuvia katsellessa :-)

Anonymous said...

Blogisi on aivan huippu, hienoja kuvia ja hauska tyyli kirjoittaa! :) Eksyin tänne etsiskellessäni jenkeissä asuvien blogeja, itselläni on haaveissa vaihtoon lähtö juuri itärannikolle ja sinne Uuden Englannin seutuville. Toivottavasti siis jaksat jatkaa bloggaamista, täällä on uusi innokas lukija!!! :)

Essi said...

Oho! Onpas jaanyt blogihommat ihan hunnigolle kesan aikana... Hassua etta tata joku aina valilla eksyy lukemaan :)

Anonyymi: joko olet loytanyt vaihtopaikan? Ilmoittele jos tarvitset henkista tukea... ;)

Anonymous said...

Kiva kun oot ehtinyt jälleen päivittämään, ja uusi blogiasukin näyttää hyvältä! :)

Mulla on parhaillaan rasittava hakuprosessi päällä, ja mm. Vermontin yliopisto ja Utica College, NY ovat listalla. Harmikseni Hampshire College ei sitten ollut tänä vuonna haettavana, se olisi ollut ehdottomsti toiveitteni kärjessä. En tiedä sitten, jos jotain Freemover-tyyppistä vaihtoa/työharjoittelua kannattaisi yrittää sinne järjestää... Kiitos siis tuesta! :) Ootko itse töissä tällä hetkellä?

-Anna

Essi said...

Anna: Suosittelisin ehdottomasti noista vaihtoehdoista University of Vermontia - Burlington on tosi kiva pikkukaupunki, ja Montreal on siinä rajan takana. Uticasta en tosin tiedä mitään. Tätä Hampshesteria en ainakaan suosittelisi... Toi Hampshire College taitaa olla Massachusettsissa? Jos olisin jostain syystä joskus tulossa tännepäin uudestaan, niin valkkaisin ehkä jotain rannikon kaupungeista; täällä keskellä metsää voi olla aika tylsää ;)

Itse olen ollut paikallisen non-profitin palveluksessa reilun vuoden ja tykännyt kovasti. Onnea hakuun!

Anonymous said...

Kiitos hyvistä vinkeistä! Huomenna olisi tarkoitus saada hakemukset postiin, iiks ;) Vermont on ykkösvaihtoehtona, vaikuttaa tosi symppikseltä paikalta kaiken netistä löytämäni infon perusteella. :) Mukana myös New Jerseyssä, North Carolinassa, Virginiassa ja Delawaressa sijaitseviä yliopistoja... saa nähdä kuinka käy, pohjoinen kyllä houkuttelee paljon enemmän! :) Ja joo, Massachusettsissa on Hampshire college. Mutta pääsisi nyt ainakin jonnekkin, kiitos tsempistä! :D

-Anna