Sunday, 7 December 2008

Marketin hyllyjen välistä

Vyötärönympärystäni alueen epäilyttävien muutosten huolestuttamana eksyin eilen tutkailemaan markettimme terveysintoilu/luomuhyllyjä - ja kas! Mitäs siellä köllöttelee, jos ei Pandan laukuja! Käärö ja formaatti on vähän eri, mutta kyllä se ihan suomalaisen firman tavaraa on. Heti ostoskärryyn pari pötköä tätä "luonnonmukaista" herkkua! Uteliaisuuspäissäni tarkastin myös perusnamihyllyt ja kappas vaan, etteikö paikallisella Pirkka-brändillä ole oma versionsa samasta tavarasta:

Heh. Että oikein "suomalaista makiaa lakritsaa". Eikös salmiakki ole amerikaksi salty licorice; siksi kenties tarkenne...? En oikein muuta syytä keksi, koska makutestissä oli itseasiassa ehkä jopa vähän kotimaista suolaisempaa. Suolainen oli myös hinta (norm. $3,29, oli tosin alessa.) Mutta ei paha. Ei paha ollenkaan. Sanoisin 9+. Laitamma karkkilaatikkoon odottamaan koti-ikävää.

Olenkohan ainoa ihminen, jonka mielestä ruokakaupassa käynti on aina yhtä jänskää? :D

3 comments:

Marianne of SCANDICA said...

Mita mita, makiaa lakritsia taaltakin saa vaikka mista, mutta suolaista en ole viela loytanyt... Mista marketista loysit?

Syysheinä said...

Et ole ainoa ihminen joka ottaa ruokakauppavisiitit seikkailuna - ihme ettei ole aiemmin tullut puheeksi!
Arkipäivän ilonlähde. Ruokakauppa.

Onnea löydöstä!

(Lasken täällä päiviä että tulet sieltä tänne. Ei ole montaa enää.)

Hampsteri said...

Lakut löytyivät paikallisesta Price Chopperista, mutta taitavat toimia vain New Englandin alueella... Tuo "Central Market Classics" kun on vähän niinkuin Pirkka; ketjun brandi. Entäs suomikauppa.fi? ;)