Monday, 27 April 2009

Mieletön kesis

Arki vaan jatkuu... Sillä erotuksella, että tunnelma on ainakin oktaavia korkeammalla kuin viime postausta kirjoitellessani. Nimittäin viime viikonloppuna - juuri sopivasti miehen ainoan vapaapäivän kunniaksi - tänne iski ihan friikki helleaalto ja kesäfiilikset syöksähtivät rintaan ihan väkisin. Eikä silloin voi synkistellä vaikka kuinka mieli tekisi...

Melkein 30 astetta lämmintä ja kaikki kevään merkit ilmassa - täällä se tarkoittaa muun muassa sitä, että opiskelijatyttöset ilmaantuvat ihmisten ilmoille ihan liian pikkaisissa urkkasortseissa (ne sellaiset, joissa on paikallisen urheilutiimin logo ja resori vyötäröllä) ja hellemekoissa, jotka ovat pysyneet katukuvassa myös ilmojen viilettyä. Ja sitten läpsytellään ympäriinsä varvassandaaleissa yliampuvan rennosti keinuen. Ollaan siis niiiin laid back... Ihan kiva, että ollaan sujut oman vartalon kanssa, mutta jotain rajaa toivoisi joskus noudatettavan... En vaan voi kuvitella Tampereen kampuksella näkeväni vastaavaa. Siis (periaatteessa) aikuiset ihmiset, eikä mitkään yläasteikäiset!

Anyway, puolitutun vinkistä löysimme tällaisen pikkupalan paratiisia lauantain ratoksi:


Ja paikka on vieläpä piilotettu vain parin kilsan päähän paikallisesta ostoskeskushelvetistä. Imagine that! Kuvat ei tietty tee yhtään oikeutta mestalle, mutta ehkä tästä saa jonkunlaisen fiiliksen siitä, miten huikea paikka nyt on kyseessä... Vesikään ei ollut yllättäen jääkylmää, vaan oikein siedettävän ihanan viileää - ja kirkasta.Huhhuh.
Ei tämä Hampshesteri olekaan ehkä ihan toivoton paikka...

Paikat paloi tietty juuri niinkuin joka kerta ekaa kertaa auringon nähtyään: rasvausta harrastettiin minimalistisella otteella ja se näkyy nyt valkeina laikkuina olkapäillä ja rintakehässä. Muuten oltiin kuin hummerit seuraavat pari päivää. Terveellistä ja fiksua. Ja silti joka vuosi/lomareissu sama juttu.

Myös vappu tuli ja meni. No festivities whatsoever. Työväenliike ei taida olla kovin kovassa huudossa täälläpäin... Ihme juttu ;) Yritin olla ajattelematta koko asiaa, koska muuten olisi tullut ihan liian kova ikävä tiettyjä ihmisiä kotipuolessa... Onneksi ystävä kallis kuitenkin talletti tunnelmat puhelinvastaajaan :D Pelasti työpäivän totaalisesti :D

Tosin ehkä ihan hyvä etten lähtenyt kylille juhlimaan. Paikallislehti The Dartmouth nimittäin uutisoi viikonlopun osalta torstaina näin:

"A Police officer on patrol observed a group of five males walking downtown with open beer cans. When the officer approached the group, one individual escaped by running, while others threw their drinks to the ground. The remaining four males were arrested for unlawful possession of alcohol. The students are due to appear in court on May 18."

Jeskamandeera! Että ihan pidätettiin. Oluen hallussapidosta. Huhhuh.
Ja lissee:

"A Police officer noticed a female holding a red cup and walking with a male student. When the officer approached the student threw the cup to the ground. After retrieving the cup, the officer found traces of an alcoholic beverage. The female student has a court date of June 1. The male student accompanying her seemed highly intoxicated. The officer called Safety and Security. The student, who had refused to go with them, was later being held to the ground by two officers. The Police is now applying for a warrant to charge the student with simple assault."

Raastuvassa tavataan! :D

Näihin kuviin.

2 comments:

~heini~ said...

Buahhahaa, ole hyvä vaan ;)
Meille kävi perjantain kunniaksi samat, eli se keitetty hummeri kuvasi (ainakin minua) ehkä parhaiten.. nyt alkaa jo tasottua ja muistuttaa rusketusta.

Ne teidän paikalliset poliisit voisi muuten tulla vilkaisemaan Vappu-menoa Valkeisenlammella (tai missä tahansa muualla Suomen kamaralla), olihan taas ollut.. Ei ME sillon koskaan nuorempana, eihän?
;)

Hampsteri said...

No ei! Eikä ainakaan enää vanhempana...