Wednesday, 1 July 2009

Ihana loma ja ihan kiva kotiinpaluu

Hej vaan alla passangerare! Kävin vähän kotona juhlittamassa. Nyt on sitäkin tehty sitten varastoon vaikka kahden ihmisen edestä. Suku katsastettiin ja juhannukset vietettiin. Hauskaa oli. Onko aikuistumista jos ei enää jaksa morkkistaa? Vaiko moraalin heikkenemistä? Ihan sama. Joka tapauksessa olisin voinut olla pitempäänkin. Kesä Suomessa olisi ollut aika jees... Mutta takaisin oli tultava - eikä ihan huonosta syystä ollenkaan. Työurani Ameriikan Yhdysvalloissa alkoi virallisesti tiistaina kello 8 paikallista aikaa. Fanfaareja ja läpytyksiä ei kuulunut muuta kuin omassa päässä, mutta siellä sitäkin lujempaa. Pieni askel ihmiskunnalle, valtava Hampsterille jne.

Onko tämmöistä olemassakaan, että on kivaa mennä töihin??? Pelurimaiset liikkeeni oli nimittäin poissa ollessani huomattu ja noteerattu ihan johtoportaassa asti - ja palkittu täysin yli odotusten. Saatan pakahtua innostuksesta. Jep. Työasia on ihana asia. Mutta ei siitä sen enempää.

Kotona tunnelma on kuumentunut lähes sietämättömäksi. Ainakin kämpän lämpötilan suhteen ;) Ullakkokämpästämme on nimittäin sukeutunut kosteilla kesähelteillä varsinainen sauna. Ja minä vanhana saunanystävänä tykkään... Tuskallista, kun ei ole mihinkään minne mennä vilvoittelemaan. Autokin on toimintakunnoton. Valivali. Ekan palkkashekin käteen saatuani kävelen (kun ei sitä autoakaan ole) suorinta tietä kodinkoneliikkeeseen ja kannan sieltä kotiin sellaisen ilmastointipömpelin. Siihen on vielä kaksi viikkoa :(


3 comments:

Soile said...

Ihanaa kun joku viihtyy töissä! On se elämä vaan niin paljon helpompaa, kun silti aika suuren osan ajasta siellä töissä vietetään. Mäkin muistan joskus viihtyneeni...
Mukavaa arkeenpalaamista!

KitKat said...

Voi kun minakin loytaisin pian tyon jota rakastan! Elama olisi niin paljon ihanampaa!

Meidan master suite on talomme kolmannessa kerroksessa ja kesaisin siita tulee kanssa sauna. Joten muutamme kamppeemme kesalla tokaan kerrokseen. Ei edes sellainen ilmastointilaite auta. Mies on nyt hommaamassa keskusilmastointia joten sen pitaisi ratkaista se pulma.

Hampsteri said...

Jep. Aika onnekas on olo. Aika pitkään olenkin paiskinut kaikenlaisia luuserihommia.

Eli mikäs täällä saunoessa... Tuleepahan käytyä ulkona :)