Thursday, 16 July 2009

Ilmastonmuutoksia

Kiirus jatkuu... muttei onneksi ole vielä alkanut ressaamaan, vaan olen oikein energeettisillä tuulella ollut viime viikot. Hihii :)

Että terveisiä vaan.

En ole nyt pitkään aikaan valittanut paikallisesta meiningistä, joten lienee aika taas avautua vähäsen. Nimittäin tämä ilmastointiasia. Ei jumalauta ole mitään järkeä ihmisen säilöä itseään jatkuvassa jääkaappilämpötilassa. Voi tosin hyvinkin olla, että nämä ihraiset jenkit härskiintyvät huoneenlämpöön jätettyinä... Mene tiedä, mutta hirmu vaikea pukeutua työpäivään, kun ulkona on 30 asteen helle, mutta sekä bussissa että toimistolla vallitsee antarktinen talvi. Paikallisia ei tunnu haittaavan pätkääkään. Tosin ei täällä meidän tuskaisella ullakollakaan ole ihmisen hyvä olla... Mutta kohtuu kaikessa.

Sekin on pistänyt silmään, etteivät nämä tykkää istuksia ulkona "terassilla". Ei ole terassia täällä. Muuta kuin yksi. Ja sinne ajelemme sitten autolla, hurrur. Siis oikeesti. Jos on ravinteli vaikkapa kauniin joen rannalla, ei sinne joelle päin ole vältsisti edes ikkunoita laitettu - saati mitään terankia sitten. Ja jos onkin joku hulluttelupäissään terankin rakentanut, niin on sen kuitenkin varmuuden vuoksi eristänyt ulkoilmasta lasituksin. Ja amerikkalainen istuu sisällä ja ilmastointi pauhaa. Oikein mainostavat, että "meilläpä tohottaa AC ihan kohtuuttoman kovalla!" Menkää vaan sinne sisälle jöpöttämään. Ulkona saattaa olla kesä.

Hirveätä energian tuhluuta.

1 comment:

~heini~ said...

Tuli hymy naamalle kun aattelin härskiintyviä jenkkejä.

Ihana oot :)