Thursday 20 January 2011

Who would have guessed...?

Kotiintuliaisina toin kivan flunssan, mutta nyt siitäkin on selvitty. Vuodelle 2011 on kertynyt  myös jo 1kpl New Yorkin reissuja (ja lisää tulossa vain 5 vkon kuluttua!!!!). Tällä kertaa ajatuksena oli hakea vähän vaihtelua Williamsburgin vakipaikalle, joten yömajaksi valikoitui Carlton Arms. Lokaatio  on bueno (semminkin kun East Villagen entinen ehdoton lemppari Village Inn on kuulemma sulkenut ovensa), hinta privaattihuoneesta Manhattanilla kohtuullinen. Mitään luksusta paikka ei tarjoile, mutta risaista boheemiromantiikkaa senkin edestä. Huoneet ovat kaikki erilaisia, ja mukaan mahtuu monennäköisiä taidepläjäyksiä. Tällainen tällä kertaa:





Lauantaina harhailin Chelsean galleriakaduilla tarkastelemassa nykytaiteen tilaa; illalla sitten vastapainoksi standuppia Upper West Siden Stand Up NY -klubilla. Suosittelen molempia hyvin lämpimästi :)


Carlton Arms sijaitsee siis täällä Madison Square Parkin kulmilla, samoilla seuduilla erään toisenkin aikaisemman majapaikan kanssa. Tämä niin kuvauksellinen nähtävyys ei muuten ole vielä kertaakaan asettunut kamerani eteen sopivassa kulmassa/valaistuksessa. Luovutan ja jätän homman alan miehille. (Olenko jo hehkuttanut Metropolitanin Stieglitz-Steichen-Strand -näyttelyä?)



3rd Avenue & 25th.



Oli hurjan kylmä ja kuulas viikonloppu. Ja lunta! Kuten kuvasta näkyy. Kamera pysyi kuitenkin taas enimmäkseen laukussa... On alkanut vähän tympiä tämä pannarilinssi ja sen rajalliset mahdollisuudet. Ostoslistalle: uusi putki. Voisi alkaa opetella vaikka zoomailua ja ihmisten kuvailua...


Kotopuolen kuulumisista ei ole kovin paljoa sanottavaa. Joskus lähimarkettikin tosin osaa vielä yllättää:



Wut?




Narinajuustoa! Squeaky cheese! Mutta kuka perkule on mennyt  sotkemaan siihen karmean määrän suolaa ja yrttejä? Kokeilin silti salaatin kanssa... Ei se toimi, ei. Tai voisi ehkä toimiakin, ellei  ko. meijeriin olisi palkattu Nasse-setää maustemestariksi...






à bientôt!

No comments: