Thursday, 6 August 2009

Bensaa suonissa

Käytiin siis kaapunnissa. Vuokra-autolla varmuuden vuoksi, kun oma on osoittautunut vähintäänkin epäluotettavaksi laitteeksi. Matkalla törmäsimme lainavehkeen yllättävääkin yllättävämpiin suunnittelullisiin ratkaisuihin. Chevyn sisävalaisua ei nimittäin kriittisellä hetkellä saa päälle muuten kuin oven avaamalla. Siis oikeesti. Tutkittiin aika tarkkaan. Tämähän on oikein kiva ominaisuus, jos ollaan suunnistamassa iltahämärissä kartan kera. Onneksi oli sytkäri taskussa... Ei sillä etteikö silti oltaisi ajeltu tyytyväisinä ainakin 20 mailia väärään suuntaan. Mutta mitäs pienistä. Perille päästiin.

Tällä kertaa ei ehitty hirveästi valokuvailemaan, muuta kuin ihan pikkuisen. Tässä näkymä YK:n päärakennuksen naistenvessasta, jos ketä semmoset kiinnostaa...Aiemmin potemani terassinhimo tuli ihan kohtuullisesti tyydytettyä täällä:

Suosittelen shoppailun lomaan lämpimästi. Löytyy osoitteesta 230th Fifth Avenue (mestan nimi johtaa kätevästi paikanpäälle - the clue is in the title).

Aamiaispöytään lehahti tällainen ihan mieletön kämmenenkokoinen perhonen:


Otettiin influenssat sieltä mukaan kotiinviemisiksi. Niissä merkeissä meni sitten viime viikko. Nyt olis kiva jos jo alkais hellittää.

Ai niin: ollaan ehkä viimein löydetty uusi kärry. Tosin luuska Tauruksemme on nyt tietenkin osoittanut selviä virkoamisen merkkejä. Ihan niinkuin se aistisi romuttamoreissun lähestyvän... Kyllä on ollut kiva shoppailla käytettyä autoa, kun ei kumpikaan ymmärrä kiesien päälle yhtään mitään. Kun kaikkein pisimmät keskustelut käydään värivalinnoista niin tiedätte, että asialla on oikein todellinen hifistelijäkaksikko :D Siinä sitten potkiskellaan renkaita ja kurkitaan konepellin alle ihan niin kuin sieltä jotain osattaisiin kattella... Mutta onneksi ei sentään ostettu sitä 3-litraista turbo Nissania, vaikka siinä oli kaikki herkut :D Eikä sitä uutta Suzukia - lähin merkkikorjaamo olisi ollut 100 mailin päässä. Sen sijaan tiistaina pihaan saattaa pärähtää vanha mutta hyvissä käsissä ollut Honda, jolla toivottavasti saadaan ajella kohtuu huoletta seuraavat pari vuotta... Ärsyttävän paljon autoasioita on joutunut funtsimaan viime viikkoina. Kunpa ei tarvittaisi koko vehjettä ollenkaan...

Nyt takas työhommiin!

(Edit: No tietenkin siitäkin pirssistä piti tarkastuksessa löytyä pikkuvikoja... Jos jollain on käytössään käytettyjen autojen viisasten kivi niin voi heittää tännepäin...)

1 comment:

tuuls said...

suosittelen liittymään kerhoon ja hankkimaan kunnon maasto-ladan. jos se siellä tulevan lumen ja jään keskellä hyytyy, niin nuotio vaan kärrin pohjan alle ja avot! olisi siinä myös hampsterilaisilla ihmettelemistä.