Friday, 13 February 2009

Sana viikonvaihteeksi

Tänään saan työskennellä kotona. Miehen 30 tunnin päivystysvuorot ovat omalta kannaltani siunaus, sillä herran raataessa verstaalla minä saan toteuttaa rauhassa yökyöpelin taipumuksiani: kun mies ei tule kotiin ennen huomista, saan kukkua hommieni kanssa rauhassa tasan juuri siihen vuorokaudenaikaan, kun haluan. Eikä tartte herätä ennen kuutta :D Parasta on venytellä ja joogailla puuron poristessa pitkän kaavan mukaan, lueskella netistä uutisia ja soitella kotipuoleen... Niinpä nautin rauhassa tästä perjantaiaamusta ja asetun tietokoneen ääreen vasta illaksi ja yöksi.


Huomenna lähdetään miehen kollegan (+gf) kanssa Bostoniin sisustusmatkalle - kaverin koko kämppä tarvitsee mööpelit. Meiltäkin puuttuu kaikkea pientä ja vähän suurempaakin - niinpä hommasin itseni kyytiin. Vuokrattiin aivan hervottoman kokoinen muuttoauto (ei kuulemma tarvitse kuorma-autokorttia...) Tarkoituksena olisi käydä esim. kirpputoriturneella ja IKEAssa (taas - mutta kun me tarvitaan parivuoteen peitto, joka sopii euroopanmallin pussilakanoihin!). Meillä on nimittäin edelleen aika tyhjää:


Nonni. Eiköhän siinä ollut hömppää tälle päivälle. Apropoo, pitänee kekkasta pikaseen jostain jotain romankea huomisen Valentine's Dayn varalle... Vaikka se on kuulemma täälläpäin enemmänkin niin, että miehet yrittää paineessa ostaa jotain ihanaa naisilleen... tai ei kunnian kukko laula. Omasta mielestäni kotimainen ystävänpäivä on paljon kivempi asia.

Tässä vielä sananen viikonvaihteeksi.

3 comments:

M said...

Löysin blogisi tänään ja olen aivan myyty! Luin samantien kaikki postaukset.. Uskollinen ulkosuomalaislukija ilmoittautuu palvelukseen Kanadan Thunder Baystä :)

Hampsteri said...

:) Kiva kuulla että tätä luetaan, kun tätä on niin kiva kirjoittaakin! Ja kiva kuulla myös muista Pohjois-Ameriikan erinäisille perähikiöille päätyneistä ihmisistä. Tsekkailin myös sun plokin: hulvattoman oloinen paikka tuo TB. Onko ne tosissaan laittaneet sen ravintolan nimeksi "Hoito"? Saako sieltä nakit ja "muussin"? :D

M said...

Kyllä vaan, ja sieltä saa todella mystisiä annoksia :) Itse olen jo kokeillut makeaa "ruisleipää" munavoilla, hmm...
Oh, olen kateellinen ihanasta kirjastostasi siellä, sellaisesta olen aina haaveillut! Lähden kohta katsastamaan paikallisen biblioteekin, mutta epäilen, ettei siellä tarjoilla teetä eikä ehkä myöskään samettinojatuoleilla varustettuja lukunurkkauksia...