Thursday, 27 November 2008

Kiitospäivä kotosalla

Thanksgiving ja kaikki kaupat kiinni - huomasin aamulla baagelssikaupan ovea kopaistessani. Mies töissä. Minä kotona. Onneksi kaapissa oli kuitenkin tarpeeksi apetta ettei tarvinnut nälkään nääntyä. Aamupuuron kiehuessa tutkin taas kameran asetuksia:


Halloweenista selvinnyt kurpitsa kalpean kaverinsa kanssa on saanut uuden kodin keittiöstä.


Tässä maustearsenaalia siistissä rivissä...

Ja esteettiseen säätämiseen on todella aikaa, sillä uusi aamupalasuosikkini, "Teräsleikattu(!) Irlantilainen Kaurapuuro" kestää piinalliset puoli tuntia kiehua:


Arrrrrr...

Tulee nimittäin jämäkät vellit. Siellä on niitä kokonaisia jyviä pilkottuna - ei mitään neiti-hiutaleita... Eikä mitään sokeria sekaan. Korkeintaan vähän suolaa. Tai jos oikein hulluttelee niin banaani ja tujaus kanelia. Kärsivällisen kaverin aamiainen. Varsinkin, kun tuossa retropurnukassa on sellainen maalipurkkikansi, jonka avaamisen tarvitaan joka kerta ruuvimeisseliä :D

Loppupäivä sitten nenä kirjassa. Välillä lenkille ja pyykille. Torstaisen kiitospäivän merkityksen voisi siis tällä kertaa määritellä sanoin Thank God Its Friday (tajusin vasta ehkä viikko sitten mistä TGI Fridaysin "TGI" tulee - ja aion nyt tietty viljellä sitä joka väliin :)) Sunnuntaina saadaankin sitten jo vieras pitkästä aikaa :) Pääsen taas auton kyytiin, kun haetaan saksalaisvieras Bostonista. Hiphei!

1 comment:

Syysheinä said...

Ootko vähän huippu :)))
TGIF indeeds - sanoo hän ja pistää kamat kasaan ja aloittaa viikonlopun.

Ihanata Thanksgivingiä sinne murut!