Wednesday, 22 October 2008

We're in for nasty weather

Loppuviikoksi on todella luvattu lunta! Tuli kiire talvirengaskauppaan. Ei kyllä uskoisi tämän päivän perusteella moista... Aamupäivä vierähti vuokranantajien kanssa uunia fiksaillessa, mutta iltapäivällä pääsin karkaamaan kävelylle kirpeän viileään ulkoilmaan. Otin kameran mukaan:

Matkalla tuli vastaan paljonkin mielenkiintoista valokuvattavaa, mutten oikein uskaltanut napsia kuvia ihmisten taloista ja pihoista... Sellaisia Norman Bates -tyypin puuhuviloita löytyy mitä ihmeellisimissä värisävyissä. Jostain syystä pinkki-vihreä-yhdistelmä tuntuu olevan erityisen suosittu(!) - niin että seinät ovat pinkit ja ikkunanpuitteet sillä toisella värillä. Far out.

Tässä vielä esittelyssä naapurin "Wanha Jenkkikauppa":


En ole vielä päässyt tutustumaan valikoimiin, koska luukulla on lappu, jonka mukaan omistajat ovat viettämässä "ensimmäistä lomaansa 40 vuoteen". Suotakoon se heille.

Aurinkoisen päivän innoittamana ajattelin esitellä teille myös pienenpienet kurpitsani, joista olen hyvin ylpeä:


Okei, yksi niistä on ilmeisesti oikeasti joku "squash", mutta meillä ei viilata pilkkuja.
Ne asuvat täällä meidän "ruokasalissa":


Aika kolkko on siis vielä fiilis meitin penthousessa. Josko siihen vaikka pöytäliinan sipaisisi? Voi, kunpa saataisiin jo vieraita täyttämään nuo tyhjät tuolit! Jos näyttää siltä, että kuva on vinossa, se johtuu ainoastaan siitä, että tässä residenssissä yksikään kulma ei ole suora :D Vähän niinkuin Linnanmäen Vekkulassa asuisi :D Ei sitä huomaa, kunhan ei vaan asettele huonekaluja seiniä pitkin...


Tässä taas on viaton kolmen dollarin huonekasvi asetettu sadistiseti suoraan paahteiselle ikkunalaudalle. Arvioisin, ettei rehu näe joulua. Elleivät ensimmäiset pakkaset vie, niin viimeistään se luovuttaa tammikuussa, kun jää omilleen sadististen isäntiensä lähtiessä toiselle mantereelle...

Lauantaina lähdetään käymään New Yorkissa(!!!!), minkä jälkeen voi jo odottaa vähän mielenkiintoisempia postauksia. Täältä tähän.

2 comments:

Sanna said...

Nuo on kyllä huiseja nuo ilmastointilaitteet, jotka runtataan vaan ikkunan väliin (siinä jenkkikaupassa) ja nuo ikkunat ovat kyllä kanssa oma lukunsa.

Onko teillä muuten ovessa kunnon lukko vai sellainen leikkilukko? Mentiin nimittäin kerran siskon kanssa luottokortilla kotitaloon sisään, kun jäi avaimet sisälle...

Joko tuli lumi? Täällä on pientä syysmyräkkää ilmassa.:)

Hampsteri said...

Meillä on semmonen ovi, jossa on puolet ikkunaa, eli sillä "lukolla" ei nyt ole juurikaan merkitystä, jos joku haluaa vältsisti sisälle tulla. :)

Ei tietoa lumesta vielä... ja hyvä niin, kun ei ole vielä niitä talvirenkaita. Vettä tihuttaa ja nyt harmittaa, että unohdin upouuden sontikkani hostellille...