Thursday, 30 October 2008

Kummastuslista goes no 1 - and 2

Sori, mutta pakko mainita tästäkin:

Kummastuslista nro 12. Vessanpöntöt. Niiden suunnittelussa on ilmeisesti asetettu viihdearvo ensisijaiseksi tavoitteeksi. En ole keksinyt mitään muuta syytä miksi veden täytyy nousta lähes peffan tasolle asti, niin että tuotokset saavat sitten vetäisyn jälkeen seilata näyttävästi kohti kohtaloaan valtaisan pyörteen silmässä. Näin ylitulvimisen vaarakin on aina jännittävän lähellä. Puhumattakaan loiskimisen tuottamista lisäefekteistä... Jenkit puhuvatkin mielummin "WC-maljoista" (toilet bowl), joka kuvaa ilmiötä oikein osuvasti; siellä killutaan pitkään ja hartaasti, siinä missä suomalaisten "pöntöissä" ei kauaa pöhise. Tiedän kyllä, ettei sinne ole mikään pakko katsoa. Mutta on se vaan aika hypnotisoivaa... :D

Lapsella on liian vähän virikkeitä...?

A propos, aloitin juuri Samuel Shemin The House of Godin, jonka avulla saan toivon mukaan myös jonkinlaisen käsityksen siitä, minkälaisen mankelin läpi miestäni parhaillaan veivataan. Vaikuttaa aika hauskalta.

2 comments:

Sanna said...

Se ylitulvimisen vaara on todellinen! Ne vessat menee nimittäin helposti tukkoon.
Jouduttiin siskon luona kerran repimään eteisestä kokolattiamatto pois kun eteisen vessa tulvi siskon lapsen käytyä hieman asioillaan.

Sinällään se oli ihan hyvä juttu: maton alto paljastui oikein kaunis lautalattia. Ne kokolattiamatot on minusta kyllä aivan hirveitä muutenkin.

Hampsteri said...

Onneksi meidän penthousessa ei ole sellaisia ;) mattoja. eikä kyllä lapsiakaan...