Monday, 27 October 2008

New York, New York!

Voi että, että olinkin fiiliksissä New Yorkin reissusta! Lähdettiin matkaan heti aamusta, kun mies palasi yövuorosta. Mies nukkui, minä suhailin ja matka todellakin taittui noin neljässä tunnissa, jos lasketaan pois ne kolme pissataukoa, jotka kahvilalli kuski joutui pitämään. Ohjastin Tauruksen ihan itse suoraan Manhattanille. Ei siellä kovin kummoista ollut ajella; liikenne oli aika joustavaa. Enemmän on pelottanut Helsingin keskustassa :)

Ensimmäisenä iltana satoi välillä kuin saavista kaatamalla, joten kuvia ei lauantailta liiemmin ole. Mutta eivät märät vaatteet innokkaiden turistien tunnelmaa latistaneet. Oli ehkä hauskinta pitkään aikaan. Suhailtiin metrolla ja kuljeskeltiin Greenwich Villagessa ja Sohossa - shoppailulle uhrattiin aikaa vain vaivaiset puolitoista tuntia(!). Ostin lopulta mm. hienon sateenvarjon, mutta unohdin sen lähtiessä hostellille :( Kello viiden cocktail myöhäisen quesadillalounaan päätteeksi oli oikein napsakka valkea Cosmo...


Heh :) Cocktailin jälkeen tämä nauratti hampsteria kovasti...


Tässä utuinen kuva Villagesta hetkenä, kun sade lakkasi. Aika idyllistä.

Illalla oltiin jo aika väsyneitä, mutta onnistuttiin ulostautumaan ja syötiin Villagessa ehkä maailmankaikkeuden paras calzone kotoisan oloisessa pitseriassa, jonka edessä oltiin nähty päivällä hirmuinen jono (Se olikin joku kuuluisa John's Pizzeria). Suosittelen lämpimästi kaikille italialaistyyppisen pitsan ystäville. Jestas että oli hyvää. Siitä kuljeksittiin tyytyväisinä Meatpacking Districtille ja päästiin jostain käsittämättömästä syystä jonon ohi julkkisyökerho Tenjuneen, jossa juotiin yhdet 20 dollarin drinkit ja tanssailtiin hetki kauniiden ihmisten keskellä. Ulkona oli paparazzi :D

Sunnuntaiaamu valkeni pilvetönnä ja päätös unohtaa loputkin shoppailusuunnitelmat oli helppo tehdä: suuntasimme sen sijaan Keskuspuistoon Dean&Deluccan herkkukaupan kautta. Joko ehdin kehua miten hyvää kahvia täältä saa? Siis ihan tosi hyvää :)The Reservoir.Trump Tower.

No, talvitakki ja lenkkarit jäivät tällä kertaa hankkimatta, mutta ehkä ne vielä ehtii. Ensi viikolla katsastusvuorossa Boston.

1 comment:

syysheinä said...

Iiks, ihanaa, en malta odottaa että päästään teidän kanssa tuonne turistoimaan!!