Friday, 24 October 2008

Kurpitsakallon paluu

Perjantaina tein jotain oikein überamerikkalaista; kaiversin kurpitsasta tällaisen jack-o'-lanternin Halloweeniksi:

Silpomisen kohteeksi joutui lopulta yksi esittelemistäni pikkukurpitsoista, koska unohdin hankkia järeämmän vihanneksen kaiverrustalkoita varten... Kyseessä oli siis tällainen yhteisöllinen kokemus miehen työkavereiden kotona. Mies sattui kuitenkin olemaan yövuorossa, joten otin osaa yksin. Olipahan kiva saada vähän sosiaalista kontaktia!

Tässä työmme hedelmät:

Hienoin on ehkä tuo ylärivin vasemmanpuoleinen pääkallo...?

Tästä sainkin idean testailla vähän kaikkea muutakin periamerikkalaista aikani kuluksi. Listalta voi jo ruksia yli ainakin Rescue 911-kokemuksen ;) Menu-puolelta on nähty jo macaroni&cheese-hässäkkä (todella mautonta huttua, 5+) ja perusburgerit (ravintolatason viritelmä bataattiranskalaisilla oli erinomainen, 8,5; paluu kasvisruokavalioon siirtynee vähän tuonnemmaksi...). Tähän asti Ben&Jerry's-puoli on jäänyt vähän paitsioon, koska pakastelokeromme toimii todella heikosti. Naapurikylältä löytyy kuitenkin ketjun jäätelöbaari... Kotona voikin sitten arvailla kuinka monta kiloa saan kertymään lanteille jouluun mennessä :D Varsinkin kun juoksukenkien hankkiminen tuntuu aina vain lykkääntyvän... Näihin kuviin.

5 comments:

syysheinä said...

Sitten voisit hieman kertoa Nueva Yorkista - ainakin Central Park on tullut tsekattua?!

Hampsteri said...

Roger.

Hampsteri said...

Hei tietääkö joku miten saan vaihdettua noiden tekstien järjestystä? Kun jostain syystä nyt tuo perjantain teksti tuli julkaisuun vasta viikonlopun jälkeen... :/

syysheinä said...

Tuommoinen onnistuu julkaisuasetuksista - sieltä voi laittaa tekstit sille päivälle kun haluaa. Tulevaan tai menneeseen :)

Hampsteri said...

Kiitos!!!! <3